Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ERDEM’DEN TATİL MESAJI..

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, öğretmen ve öğrencilerin geride bıraktıkları yarı yılın yorgunluğunu ve stresini atmaları için ara tatilinin önemli fırsat olduğunu belirterek bir mesaj yayınladı.

sancaktepe okul mesajı 2Başkan İsmail Erdem 2015-2016 eğitim ve öğretin yılı yarıyıl tatili dolayısıyla yayınladığı mesajda, eğitimin önemine dikkat çekerek,  önemli olanın güzel ahlaklı bireyler yetiştirmek olduğunu kaydetti.  Erdem’in mesajı şöyle; “Karne notları sadece çocukların değil aynı zamanda biz anne ve babalarında bir anlamda notudur. Buna göre değerlendirme yapmalıyız. Her çocuk farklıdır ve her çocuğa sevgi ve merhamet ile yaklaşır isek o çocuktan en iyi verimi alırız. Ebeveynler olarak hayatta yapamadığımız şeyleri ve egolarımızı çocuklarımızın üzerinde tatmin etmeye çalışmayalım. Bugün çocukları meşgul edecek ve onları derslerine ve hayata hazırlanmasına mani olacak çok şey var. Önemli olan kötü alışkanlık ve boş uğraşlardan çocuklarımızı uzak tutabilmek ve onları yaşlarının gereği, yapması gereken işlere konsantre etmektir. Bunu başarabilirsek inanıyorum ki bu çocuklarımız her şeyi başarabilir.

sancaktepe okul mesajı 3Her çocuk kendisi olduğu için çok değerli ve kıymetlidir. Önemli olan çocuğumuzu iyi tanıyıp onun kendi yetenek ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmasına mani olamadan bizlerin yardımcı olmasıdır. Bunu başarabilirsek göreceğiz ki her çocuk çok zeki ve çok başarılı olacaktır. Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm eğitim camiasının ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.”

sancaktepe okul mesajı 1

Reklamı Geç