Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN NİLGÜN KAPLAN: “BU ZOR GÜNLERİ DE AŞACAĞIZ..”

Esnafa verilen kredi limitlerini

Esnafa verilen kredi limitlerini 175 bin liraya yükselttiğini duyuran Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi, salgınla mücadele verdiğimiz zor günlerde üyelerine daha fazla destek sunmak için çalışmalarını sürdürüyor..

Bütün dünyanın salgınla mücadele verdiği şu zor zamanlarda ekonomik olarak en çok zarar gören kesimlerin başında gelen esnafa can suyu olabilecek krediler noktasında, gerek işlemlerin hızlandırılması gerekse limitlerin yükseltilmesi gibi önemli çalışmalar gerçekleştiren S.S. Üsküdar Dudullu ve Çakmak Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, üyelerinin yanında olmaya devam ediyor. Yönetimi ve personeli ile sürekli işinin başında durarak esnaftan gelen her talep ve beklentiye cevap vermeye çalışan Kooperatif Başkanı Nilgün Kaplan, uyguladıkları sıkı mali disiplin neticesinde üyelerine kullandırdıkları kredi limitlerinin 175 bin liraya kadar yükseldiğini müjdeledi. Esnafa mesaj göndererek kredi limitlerinin 175 bin liraya çıktığını duyuran Başkan Kaplan, “Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayla bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz” dedi.

Pandemi sürecinde esnafın yararına olacak her türlü kolaylık için tüm imkanları seferber ettiklerini gazetemize açıklayan Kooperatif Başkanı Nilgün Kaplan, “Zor zamanlardan geçiyoruz. Sağlık hepimiz için birinci öncelik elbette. Bunun için ekonomik olarak ayakta kalabilmemiz de çok önemli. Ülke ekonomimizin lokomotifi esnafımız bu süreçte en çok zarar gören kesimin başında geliyor. Bizler esnafımızı ayakta tutabilme adına devletimizin sunmuş olduğu destek ve kredileri olabildiğince hızlı ve uygun şartlarda aktarmanın mücadelesini veriyoruz. Bu noktada kooperatifimizin kredi limitlerini 175 bin liraya kadar yükseltmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Esnafımız adına son derece sevindirici bir gelişme bizim için” dedi.

Sadece kredi konusunda değil, istişare ve diyalog noktasında da esnafla her zaman irtibatta olduklarını kaydeden Başkan Nilgün Kaplan; “Kredilerin dışında da esnafımızın zaman zaman sesini duyurabilme adına çeşitli talepleri oluyor. Her bir esnafımızın talep ve beklentisini ilgili makamlara iletip çözüm noktasında takipçi oluyoruz. Esnaf ile devlet kurumları arasındaki köprü olarak görevimizin başındayız ve her zaman esnafımızın işlerini kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz ve çok daha güzel yarınlarda yine elbirliği ile ülkemiz ve milletimiz için daha güzel hizmetler üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç