Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CİĞERLİ AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ..

Enformasyon Medya Grubu Yönetim

Enformasyon Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Ciğerli’nin oğlu Mert Ciğerli ile Nurnihan Güven görkemli bir düğün töreni ile evlendi. Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de gerçekleştirilen düğün töreni ile hayatlarını birleştiren genç çifti sevenleri ve yakınları da yalnız bırakmadı.

Bünyesinde barındırdığı birçok yayın ile beraber ekipman sektörünün en güncel haber portalı www.ekipmancilar.com u da barındıran Enformasyon Medya Grubu’nun Genel Koordinatörü ve www.ekipmancilar.com un  Yönetici Editörü Mert Ciğerli, uzun süredir birlikte olduğu Uluslararası Finans, Dış Ticaret ve Pazar Araştırmaları Uzmanı Nurnihan Güven’le evlenerek dünya evine girdi. Çiftin nikahı Maltepe Belediyesi Küçükyalı Evlendirme Dairesi’nde kıyıldı. Hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu mutlu birlikteliğe güçlü bir şekile ‘Evet’ diyen Mert ve Nurnihan’ın heyecanla karışık mutlulukları gözlerinden okundu. Çift için burada kıyılan nikahın ardından İstanbul Kadıköy’de bulunan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de düğün töreni düzenlendi.

Başta Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu, olmak üzere çok sayıda çiçek gönderilen görkemli düğün törenine; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın bacanağı Nuri Vardarbaşı ile eşi Leyla Vardarbaşı, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Basın Protokol Müşaviri Atilla KAYA bazı medya ve enerji sektörünün yöneticileri, siyasiler ile iş dünyasından çok sayıda davetli katılırken, düğüne katılamayan çok sayıda davetli de kutlama mesajı gönderdi.

Ciğerli çiftine kutlama mesajı ve çiçek gönderenler arasında JESDER Başkanı Ufuk Şentürk, FIRAT EDAŞ Genel Müdürü Önder Bağır, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, VEDAŞ Genel Koordinatörü Osman Akyol, Enerji Ekonomisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ve Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç’ın yanısıra, INTEC Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Işıl Demirhan, EkoRE İş Geliştirme Müdürü Selen İnal, PİAR Ajans Başkanı Berke Oran, UEDAŞ Kurumsal İlişkiler Müdürü Yusuf Ziya Yüce, VEDAŞ Kurumsal İlişkiler Müdürü Ercan Kısacık, ARAS EDAŞ Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Ömür Taylan Deniz, SEDAŞ Kurumsal İlişkiler Müdürü Ayhan Erkovan, KCETAŞ Kurumsal İlişkiler Müdürü Fatih Temeltaş, ÇEDAŞ Kurumsal İletişim Uzmanı Erkan Özkan, AYDEM Kurumsal İletişim Sorumlusu Baran Ölekli, ADM EDAŞ Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Uğur Dayıoğlu ile UEDAŞ Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Melek Poyraz yer aldılar.

Ayrıca Türkiye ilaç sektörünün önde gelen uluslararası kuruluşlarından FARMAVET İnternational Şirketler Grubu ve PETEKKAYA Ailesi‘nin yanısıra PFGRUP A.Ş ve devamında Zer BİLİM Araştırma Grubu,Hipokrat Yayın Grubu, Bel yayıncılık,Trend Medya,TTKD, Ajan C Medya, IPPTV DİJİTAL Yayıncılık ve DJ & VJ’ler Derneği, Türkiye Haber Ajansı, Zirve Yayıncılık, Enformasyon Medya Grubu,Bilimsel Hacamat ve Tamamlayıcı Tıp Derneği de nikah sonrasında gönderdikleri sürpriz hediyeleri ile bu mutlu beraberliğe renk kattılar. Ciğerli Ailesi davetlilerle yakından ilgilenirken, eğlencenin doruğuna çıkan çift ve sevenleri gönüllerince eğlendiler. Bizde Türkiye Yerel Gazete olarak Mert ve Nurnihan Ciğerli çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Reklamı Geç