Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DAHA YEŞİL BİR SANCAKTEPE İÇİN FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU..

Daha yeşil bir ilçe için

Daha yeşil bir ilçe için kolları sıvayan Sancaktepe Belediyesi, ilçedeki uygun alan ve bölgeleri ağaçlandırma çalışmalarına hızlı devam ediyor. Paşaköy Bağlar bölgesinde öğrenciler ve ilçe halkının katılımıyla yüzlerce fidan toprakla buluştu. Başkan İsmail Erdem, ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini müjdeledi.

sancaktepe fidan dikimi 3Sancaktepe, baharın gelişiyle birlikte yemyeşil bir görünüme büründürülüyor. İlçede ağaçlandırma faaliyetlerine hız veren Sancaktepe Belediyesi; halkı bu konuda bilinçlendirme ve yönlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Sancaktepe Belediyesi ve ilçede öğrenim gören öğrencilerle birlikte Paşaköy Bağlar Mevkii’nde ağaç dikim çalışması yaptı. Vatandaşlar tarafından ilgi gören çalışmaya, Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra Kaymakamı Feyzullah Özcan, Başkan Yardımcıları ve çok sayıda okuldan öğretmen ve öğrencileri katıldı.

sancaktepe fidan dikimi 5Karaçam ve Sedir cinsi yüzlerce fidanın dikildiği etkinlikte konuşan Başkan İsmail Erdem, çevrenin korunması ve yeşile önem verilmesi hususuna önem verdiklerini söyledi. Gelecekte daha fazla yeşil alana sahip bir Sancaktepe olması için çalıştıklarını kaydeden Erdem; geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızın kendi elleri ile ağaç dikmesinin anlamlı ve önemli bulduğunu söyledi. Başkan  Erdem, göreve geldikleri günden bu yana  devam eden ağaçlandırma çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini dile getirerek, “Çevre bilincinin geliştirilmesinde genç kuşakların duyarlılığı çok önemlidir’’ dedi.

sancaktepe fidan dikimi 4“Yüzlerce Fidanı Toprakla Buluşturduk” sloganıyla yürütülen çalışmada, çevreye yeni ağaçlar kazandırmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, Belediye Başkanı İsmail Erdem ile hatıra fotoğrafı çektirerek, bu özel günü kalıcı kıldı.

sancaktepe fidan dikimi 6

sancaktepe fidan dikimi 7

sancaktepe fidan dikimi 1

Reklamı Geç