Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜM YEREL-SEN GENEL KURULUNU YAPTI..

Tüm Yerel- Sen 1

Tüm Yerel- Sen 1 No’lu İstanbul Şubesi, 1. Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen Genel Kurul’da İstanbul 1 No’lu Şube Yönetimi, Disiplin Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri seçildi.

Kartal Belediyesi Ekolojik Çaldır’da gerçekleştirilen Genel Kurul’a; Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, Tüm Yerel Sen Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri; Arap Mucur, Hürdoğan Arslan, Servet Toptaş, Yılmaz Bakır, Tüm Yerel- Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler, Tüm Yerel- Sen İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Muammer Hantal, Birleşik Kamu İş Genel Merkez Yöneticisi Mehmet Yeşildağ, Tüm Yerel- Sen Basın ve Örgütlenme Danışmanı Yılmaz Özdemir katıldı.

Genel Kurul, Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Tüm Yerel- Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Burak Uzuntaş, “Bildiğiniz üzere 15 Mayıs itibarı ile gerçekleştirilen üye sayımı sonucu, Tüm Yerel- Sen Sendikası olarak Yetkili Sendika unvanını aldık. Bu süreci başlatan Kurucu Başkan Tolcay İlker ve yönetimine, Özcan Yıldırım ve yönetimine yetki sürecinde görev alan arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.  Tüm fikir ve görüşlere saygılı, uzlaşma ve paylaşma kültürünü en büyük meziyet gören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve devrimlerini yol haritası bilmiş, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü için yaşayan ve mücadele eden bir sendika olarak çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim” dedi.

“Bizler ayrıştırıcı bir üslup içerisinde asla olmadık, olmayacağız” diye devam eden Burak Uzuntaş; “Tüm memur arkadaşlarımızın mesuliyeti, sosyal ve ekonomik hakları sendikamız ve başkanlığımızın güvencesi altındadır. Tüm Yerel- Sen olarak yapılacak olan görüşmelerde şeffaflığı elimizden bırakmayacağımıza emin olabilirsiniz. Sizlere 3 yıl hizmet verecek olan yönetim kademelerimizi oluşturuyoruz. Heyecanlıyız, azimliyiz ve kararlıyız. Üyelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Güzel yarınlar için sizlerle yola çıkıyoruz. Geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz.  Bir ve birlik olmanın bilinciyle Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Uzuntaş, faaliyet raporunu katılımcılara okudu. Faaliyet raporunun okunmasının ardından, seçime geçildi. Gerçekleştirilen seçimde, Tüm Yerel- Sen İstanbul 1 No’lu Şube’sinin; Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri seçildi.

Reklamı Geç