Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARDİYUM AVM’DEN YENİ YIL HEDİYESİ

Bünyesindeki onlarca marka ile

Bünyesindeki onlarca marka ile sağladığı kaliteli yaşam standartını sürekli artırarak bölgenin değerine değer katan KARDİYUM AVM, yeni yılda 1 milyon dolarlık sinema yatırımını bölge halkının hizmetine sunuyor.

kardsinema1Kardiyum AVM, hizmet kalitesini her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Çekmeköy Taşdelen’de bünyesinde bulundurduğu onlarca marka mağaza ile sağladığı keyifli ve kaliteli yaşam standartını sürekli arttırarak bölgenin değerine değer katan Kardiyum AVM, yeni yılda da sürpriz yatırımları bölge halkının hizmetine sunuyor. 5 salondan oluşan ve yatırım değeri 1 milyon doları bulan sinema salonlarını 15 Ocak’ta hizmete sunmanın son hazırlıklarını yapan Kardiyum ailesi, haklı bir gururu yaşıyor. Cine Fun tarafından açılacak olan sinema salonlarının lansmanını gerçekleştiren Kardiyum AVM Genel Müdürü Aydoğan Süer, mağaza sahipleri ve çalışanları mutluluklarını paylaştılar.

kardsinema3AVM içerisindeki diğer mağaza yetkilileri ve çalışanları tarafından yaptırılan ve üzerinde Aydoğan Süer’in resminin yer aldığı pasta günün sürprizi oldu. Tanıtım programında bir konuşma yapan Genel Müdür Aydoğan Süer, 2.5 yıldır uyum içerisinde, birlik ve beraberlikle büyük bir aile olduklarını vurguladı. Kardiyum AVM’nin yapımcı firması ANKOR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Yılmaz ve CİNE FUN Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Tezcan’a teşekkür eden Genel Müdür Aydoğan Süer, “Bölge insanımıza yeni bir hizmeti daha hep birlikte sunmanın mutluluğunu yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

kardsinema4Süer; “Kardiyum AVM kocaman bir ailedir”

Kardiyum AVM’nin, bünyesinde bulundurduğu onlarca markadan oluşan mağaza yöneticisi ve çalışanı ile kocaman bir aile olduğunu vurgulayan Aydoğan Süer, “Bu birlik ve beraberlik bizim en kuvvetli bağımız ve başarımızın anahtarıdır” dedi.

kardsinema2Diğer mağazalardan Süer’e şükran plaketi

Sinema lansmanı programında konuşan CİNE FUN Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Tezcan, “Bölgenin kültürel zenginliğine katkıda bulunmak bizim için de mutluluk verici” dedi. Kardiyum AVM içerisindeki değer mağazalar adına Simit Sarayı sahibi, “Aydoğan Süer gibi başarılı bir genel müdüre sahip olduğu için alış veriş merkezimiz çok şanslı” diyerek Süer’e bir şükran plaketi takdim etti.

Reklamı Geç