Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR ÇELİK’TEN TEMİZLİK GÖREVLİSİNE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ..

Hizmet verdiği Çekmeköy Sultançiftiği

Hizmet verdiği Çekmeköy Sultançiftiği Mahallesi’nde; yediden yetmişe herkese dokunan çalışmalarıyla gündemden düşmeyen Muhtar Engin Çelik, cadde ve sokakların temizliğini yapan belediye görevlisinin doğum gününü bile unutmuyor.

Çekmeköy Sultançiftiği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik’ten gönülden hizmetleri takdir toplamaya devam ediyor. Gencinden yaşlısına, çocuğundan ev hanımına herkese dokunan çalışmalarla sürekli gündem olan Muhtar Çelik, bu kez de mahallesinin temizlik işleri görevlisine yaptığı doğum günü sürprizi ile konuşulur oldu. Temizlik işlerinde görevli belediye personeli, görevi başında sürpriz şekilde doğum günü pastası ile karşılaşınca unutamayacağı bir mutluluk yaşadı.

“Mahallemizin emekçileri, sokaklarımızı, caddelerimizi gece gündüz demeden temizleyen bütün kardeşlerime sevgilerimi sunuyorum” diyen Muhtar Engin Çelik, “Bugün Erdoğan kardeşimizin doğum gününü unutmadık, nacizane görevi başında kutladık. Yeni yaşını kutluyor, sağlıklı, huzurlu, güzel yaşamlar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun kardeşim” dedi.

Son derece anlamlı olan bu hareket mahalle halkı tarafından takdirle karşılandı. Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan bir vatandaş, “Her iyiliğe dokunan, gönül alan bir muhtarımız var Allah’tan başka ne isteriz. Allah razı olsun. Rabbim seni her daim korusun, başımızdan eksik etmesin. Cekmeköy Tasdelen’deki bütün muhtarlarımız baş tacı. Allah hepsinden razı olsun. Ben her nereye taşınırsam taşınayım her zaman muhtarımız olarak kalkacaksın abim Engin Çelik” dedi.

Reklamı Geç