Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MUTLU VE MÜREFFEH TÜRKİYE İÇİN İYİ PARTİ İKTİDARI ŞART..”

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yol arkadaşı, başarılı iş kadını Nimet Özdemir, Ümraniye İlçe Başkanlığı’ndaki coşkulu programla İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Özdemir, “Milletimizin hak ettiği mutlu ve müreffeh bir Türkiye’de yaşaması için İYİ Parti’nin iktidar olması şart” dedi.

İYİ Parti Genel İdari Kurulu Üyesi Berat Yılmazel, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililerin yoğun katılım gösterdiği Nimet Özdemir’in aday adaylığı açıklama programının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, 14 Mayıs’ta halkın oylarıyla gerçekleşecek olan millet ittifakı iktidarına gün saydıklarını kaydetti. Nimet Özdemir’in İYİ Parti için önemli bir değer olduğunu ifade eden Karaçam, “İş dünyasının sultanı Nimet Özdemir, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’le birlikte başlatılan cesurlar hareketinin baş mimarlarındandır. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Berat Yılmazel de konuşmasında İTO seçimleri sürecini hatırlatarak Özdemir’in başarılarla dolu hayat hikayesinden örnekler verdi.

İYİ Parti’nin kurulduğu ilk günden itibaren Genel Başkan Meral Akşener’le birlikte çıktıkları yolda her zaman cesurlar hareketinin başını çektiğini kaydeden Nimet Özdemir, yeniden kalkınan Türkiye hedeflerine giden yolda görev almak için milletvekili adayı olduğunu kaydetti. “Mesele Türkiye ise, mesele Türk milleti ise, çıkar, yürür, geliriz diyen, kıymetli misafirler, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlarım. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” diyen Özdemir, şunları kaydetti:

“Yüz yıllık Cumhuriyetimiz, karşılaştığı bütün sorunlarını milli iradenin gücüyle aşmıştır. Şahsi menfaatlerini milletin çıkarlarının önünde tutarak hükmedenlerin değişim zamanı gelmiştir. Nelerden vazgeçtiğimizi, kimleri karşımıza aldığımızı ve asla pes etmeyeceğimizi gösterdik. Olmadı diye isyan edenlerden değil, “olsun” diye yüreğini ortaya koyanlardanız. Cesurlar hareketinin lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi “medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” Vakit geldi güneş yakın. O sene bu senedir. Memleketimizin idaresini emin ellere vermek, yaşadığımız depremin yaralarını sarmak yine milli irademize ve gazi meclisimize düşmüştür.

Kıymetli misafirler burada Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sizleri temsil etmek üzere, vekaletinize talip olduğumu açıklamak için toplandık. Yapılacak genel seçimlere, 28. dönem milletvekili adayı olarak katılmak istiyorum. Aday adaylığı başvurumu genel merkezime yaptım. Sizlerin ve kıymetli basınımızın önünde resmi olarak da açıklıyorum.

İnanıyoruz ki partimiz; güçlü ve mutlu bir Türkiye’nin yolunu açacaktır. Şu an hükmedenler yoksulluğu ve fakirliği kadere bağlamış, porsiyonları küçültmemizi istemiştir. Saraylarda lale devrini yaşayanlar, geçim derdiyle kavrulan halkı unutmuş kaderine terk etmiştir. Biz anneyiz. Evlatlarımızın başta sağlığını, ellerinin ekmek tutmasını ve huzur içinde yaşayacakları sıcak bir yuvaya sahip olmalarını istiyoruz. Gelecek kaygısı duymayan, cebinde harçlığı, ayağında botu, sırtında okul çantası ile güven içinde öğretmenlerimize teslim etmek istiyoruz.

İşte bu nedenle milletimizin hak ettiği gibi bir Türkiye’de yaşaması için iktidar olmak zorundayız. İyi parti; ülkemizi güzel yarınlara ulaştıracak gönülleri huzura kavuşturacak olan umudun adresidir. Mustafa Kemal Atatürk rehberimizdir. Hepimiz birlikte başaracağız… Allah nasip ederse bir vekil olarak sizlerle her zaman yan yana olacağım. Türkiye iyi olacak, Türkiye’miz iyi olacak. Bu mücadelede bana destek olan aileme ve tüm İYİ Parti mensuplarına teşekkür ediyorum.”

Nimet Özdemir Kayseri ilinin Develi ilçesinde 1970 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra, Üniversite lisans derecesini Conley Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi üzerine tamamlandı. 2008 yılında ise, inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette kurucu ortak olarak yer almasının ardından, 2015 yılında da kule vinç kiralama alanında faaliyet gösteren iki şirketin daha kuruluşunu gerçekleştirdi. Kuruluşuna imza attığı şirketler, yurt çapında önde gelen firmalar arasındaki yerini kısa sürede aldı. Nimet Özdemir, bu girişimlerinin yanı sıra, 2020 yılında kurduğu inşaat malzemeleri şirketiyle de iş insanı olarak hem istihdam yaratma hem ülkemize ekonomik değer katma noktalarındaki faaliyetlerine devam etmektedir. 2017 yılında kuruluşundan itibaren İYİ Parti çatısı altında yer alan Özdemir; İstanbul il ve ilçe delegeliği, Ümraniye İlçe yöneticiliğinin yanı sıra, İstanbul Toplumsal Politikalar Başkanlığı Şehit Gazi Komisyon Başkanı görevlerini üstlendi. Özdemir, İYİ Parti Doğa ve Çevre Politikalar Başkanlığı’nda, Hayvan hakları, STK ve derneklerden sorumlu başkan yardımcısı olarak İYİ Parti Genel Merkezi’nde siyasi çalışmalar yapmıştır. Aynı zamanda İYİ Pati platform yöneticisi ve İYİ Parti Gönüllüsüdür. Özdemir, bir kız çocuğu annesidir.

Reklamı Geç