Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bala Gerçek Değerini Verenler, Arıların Yaptığı Doğal Balı Tercih Eder..

Arıların bize hediyesi olan

Arıların bize hediyesi olan bal, zengin içeriğiyle önemli bir besin… Ancak aynı zamanda taklit edilmesi en kolay ama doğal olduğunun anlaşılması en zor gıdalarından biri… Balparmak 1980’den beri balı tüketicilerin sofralarına doğal haliyle sunuyor. Balparmak balın kalitesini, Balparmak Kalite Kontrol Laboratuvarı’nda en az 100 parametrede yapılan analizlerle güvence altına alıyor.

Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın kapsamlı eşdeğer bal ve diğer arı ürünleri ihtisas laboratuvarları arasında yer alan Balparmak Kalite Kontrol Laboratuvarı arıcıdan gelen balı tedarikten ambalajlamaya ve sofralara ulaştırana kadar her aşamasında analiz ediyor. Balparmak, tüketicilere ürünlerinin doğal olduğuna dair güvenceyi ise dünyada gıda sektöründe bir ilki temsil eden ve balın ürün özelliklerini, hangi çiçeklerden geldiği bilgisine ulaşma imkanını Priospot uygulaması ile sunuyor. Bunun için tüketicinin Balparmak ambalajında yer alan QR kodu akıllı telefonuna okutması gerekiyor, üstelik bunu ürünü satın almadan önce de yapabiliyor…

Balın gerçek olup olmadığını rengine, kokusuna, boğazınızı yakıp yakmadığına ya da yoğunluğuna bakarak anlamak mümkün değil. Bu nedenle bal alırken mutlaka ambalajlı, analiz edilmiş ve güvenilir markaların ürünlerinin tercih edilmesi gerekiyor. Balda kristalleşme ya da halk arasındaki adıyla şekerlenmenin, balın yapısında bozulmaya neden olmayan doğal bir olay olduğunu hatırlatan Balparmak, kristalleşen balın hem bu haliyle hem de benmari usulü ile kristallerin çözülmesi sağlanarak tüketilebileceğini hatırlatıyor. Tabii her kristalleşen balın doğal olduğunun düşünülmemesi konusunda da uyarıyor.

Reklamı Geç