Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SANCAKTEPE 24 HAZİRAN’A İDDİALI HAZIRLANIYOR..

Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi

Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi meydanlarındaki seçim çadırları ve bir çok noktadaki standları ile saha çalışmalarını etkili şekilde sürdüren CHP Sancaktepe Örgütü, hafta sonu Anadolu yakasındaki tüm ilçe başkanları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu ile sahada verimli çalışmalar yaptı.

24 Haziran’a doğru seçim takvimi işlerken siyasi parti teşkilatları milletvekili adaylarının da katıldığı saha çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Alper Yeğin yönetimindeki CHP Sancaktepe İlçe Örgütü de; Yenidoğan, Samandıra ve Sarıgazi merkezlerinde kurduğu seçim çadırları ve bir çok noktadaki seçim standında  çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları ve parti üst düzey yöneticilerinin de sıkça ziyaret edip çalışmalara katıldığı ilçede tempo her geçen gün yükseliyor.

Beykoz’dan Üsküdar’a, Kartal’dan Ataşehir, Ümraniye, Sultanbeyli ve Maltepe’ye Anadolu yakasındaki tüm ilçe başkanlarının da önceki gün toplantı yaparak seçim değerlendirmesi yaptığı CHP Sancaktepe’nin dünkü konuğu ise CHP’nin 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu oldu. İlçe Başkanı Alper Yeğin ve ilçe yöneticileri ile birlikte Sancaktepe’deki seçim çalışmalarına katılan Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, ilçe binasında partililere hitap etti. KHK ile görevinden ihraç edilen Anayasa Hukuk Profesörü Kaboğlu’na Sancaktepe’de yoğun ilgi vardı.

Seçim çalışmaları hakkında hafta sonu gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı Alper Yeğin, “Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev geziyoruz. Halkımızı dinliyoruz, partimizin programını anlatıyoruz. Gittiğimiz her kapıda olağanüstü bir teveccüh ve ilgi ile karşılanıyoruz. Mevcut iktidarın ekonomiden dış politikaya 16 yılda ülkeyi getirdiği nokta felaket. Milletimiz artık değişim istiyor. Cumhuriyet Halk Partili kadrolar büyük değişimi gerçekleştirmeye ve kötü gidişata dur demeye hazır. Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında yeniden parlamenter demokratik sisteme dönüşün ilk kilidi 24 Temmuz olacak. Kazanan millet ittifakı olacak. İnanıyoruz, halkımızla birlikte bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç