Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’NİN FARK YARATAN ADAY ADAYI NİMET BAYLAN BAZAN..

Ataşehir’de Mali Hizmetlerden Sorumlu

Ataşehir’de Mali Hizmetlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken yıllardır yaşadığı ve siyaset yaptığı Avcılar’a CHP’den belediye başkan aday adayı olan tecrübeli isim Nimet Baylan Bazan, saha çalışmaları esnasında halktan yoğun ilgi görüyor. Avcılar’ın dört bir yanında sokakta, çarşıda ve pazarda gencinden yaşlısına herkesin sevgisine mazhar olan CHP’nin genç, dinamik ve vizyoner kadın aday adayı Bazan’ın çalışma ofisi günün her saati dolup taşıyor.

Vizyonu, misyonu ve projeleriyle Avcılar’ın hizmetine talip olduğunu her fırsatta dile getiren CHP Aday Adayı Nimet Baylan Bazan, belediyecilikte tecrübeli olduğunu söyleyerek; “Her türlü bilgi ve tecrübemle yapmayı vadettiklerimin arkasındayım. Avcılar’a hizmet için geliyoruz. Hep beraber çalışarak Avcılar’a çok şey kazandırabiliriz. Her vatandaşımızı kucaklayacağız. Abla olacağız, kardeş olacağız. Dinlemenin faziletini yaşayacak, her sorunu tek tek not edeceğiz. Çözümler için birlikte karar vereceğiz. Esnafımız anlatacak biz dinleyeceğiz. Çözümleri bulana kadar durmayacağız, yılmayacağız” diyor.

30 yılı aşkın süredir İstanbul’da Gürpınar, Bahçeşehir, Başakşehir, Ataşehir ve pek çok ilçede görevler yaptığını söyleyen CHP Aday Adayı Nimet Baylan Bazan, bu görevler boyunca edindiği tecrübelerle Avcılar’da çok güzel hizmetlere imza atacaklarına inandıklarını ifade ediyor. Bazan, üreten, halkla barışık, toplumun tüm kesimleriyle birlikte yöneten bir anlayışı hakim kılacaklarının sözünü veriyor. “Birlikte çalışıp, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz” diyen Nimat Baylan Bazan, “Kapım her zaman, herkese sonuna kadar açık olacak” diyor.   

NİMET BAYLAN BAZAN KİMDİR?

1971 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi İşletme Muhasebe Finans Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamaları üzerine yapmış, tez konusu olarak Yerel Yönetimler ’de Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamalarını seçmiş ve başarıyla tamamlamıştır. Bahçeşehir (İş yeri konut) ve Başakşehir’de (iş yeri konut) başarılı hasılat paylaşımı projelerinde görev almıştır.

Gelişim Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmıştır. Üniversitenin Avcılar kampüsünde 2013 yılından bu zamana kadar stratejik planlama, Performans değerlendirme ve ücretlendirme, mesleki yazışmalar, Tüketici Davranışları konusunda dersler vermiştir.

DAPAŞ A.Ş.’de 7 yıl denetim kurulu üyesi olarak görev almış, birçok dergide mesleki yazılar yazmıştır. Yeni Ufuklar Politika Okulu’ndan Türkiye’de Medya, Siyaset ilişkisi, Doğu Anadolu ve Kürt sorunu üzerine hazırladığı çalışmalarla mezun olmuştur. Profesyonel ilişki yönetimi konulu eğitimler almış bu eğitimleri yaşamı boyunca devam ettirmiştir.

Çok sayıda dernek, kooperatif ve şirketlerde danışmanlık yapmış; 30 yıllık Belediyecilik yaşamı süresince Gürpınar, Durusu, Bahçeşehir, Başakşehir’de belediye kurucu üyeliğinde bulunmuş,Belediye sisteminin sıfırdan kurulması aşamalarında önemli görevler üstlenmiştir. Kamu Mevzuatı, Kamu Mali Yönetimi ve Belediye Gelirleri Mevzuatı, İhale İmar düzenlemeleri konularında kendini yetiştirmiştir.

Mali Hizmetler Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı, Başkan Danışmanlığı, İhale Komisyon Başkanlığı, Gayrimenkul Değerlendirme Komisyon Başkanlığı, Disiplin Kurulu Komisyon Başkanlığı, Encümen üyeliği görevlerini yürütmüştür. Bazan evli ve iki çocuk annesidir.

Reklamı Geç