Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TARIMSAL İLAÇLAMADA MUHTEŞEM ÇÖZÜM!..

Son zamanlarda yaygınlaşmaya başlayan

Son zamanlarda yaygınlaşmaya başlayan Drone ile tarımsal ilaçlama yöntemleri üreticilere büyük kolaylık ve tasarruf sağlıyor. Drone ile ilaçlama hizmetleri veren sektör emekçilerinden Rıza Kurnaz, “Bu yöntemle ürünü ezmek yok, mazot masrafı yok, fazla ilaç atma derdi yok, su israfı yok” diyor..

Özellikle Anadolu’da yaygınlaşmaya devam eden Drone ile tarımsal ilaçlama çiftçi ve üreticiye büyük kolaylık ve tasarruf sağlıyor. İşin uzmanlarından Rıza Kurnaz, şunları anlattı: “Drone ile tarım ilaçlama sektöründe köylerimize tam kapasite hizmet vermekteyiz. 30 kg cihaz ile ürünleri tarlada Traktör izi bırakmadan kısa sürede ilaçlıyoruz. Her türlü zirai ilaçlama konusunda ihtiyaç olduğunda bir telefon kadar yakınız. Tarımsal üretimin en zorlu uygulamalarından olan zirai ilaçlama, hastalık ve zararlılar ile mücadele alanında önemli bir role sahiptir.

Ancak doğru uygulanmadığı takdirde faydası kadar zararları da olan bu uygulama, hem insanların sağlığını hem de doğal hayatı tehlikeye atar hale gelebilir. İlaçlamanın dozajı, uygulama biçimi ve zamanı, koruyucu iş ekipmanlarının kullanımı, mevsim, hava koşulları gibi pek çok etkene bağlı olan zirai ilaçlama uygulamasının etkinliği, sürekli tarımsal ilaca maruz kalan uygulayıcının kendi sağlığını da yakından ilgilendirir. Hayatın pek çok alanında olduğu gibi tarımsal üretim alanında da drone modelleri hem doğayı hem insan sağlığını koruyacak hızlı, pratik ve ekonomik zirai ilaçlama çözümleri sunar. Çiftçiler, yağmur sonrası oluşan çamura traktörün girememesi gibi engellerle karşılaştığında zirai dronelarla ilaçlama yöntemini kullanabilirler.”

➡ Ürün Ezmek

➡ Mazot Masrafı

➡ Fazla İlaç Masrafı

➡ Fazla Su İsrafı

➡ YOK ⬅

Sosyal medya: Instagram@360droneilaclama /// Facebook @ 360droneİlaclama Tel: 0532 474 51 90

Reklamı Geç